Verbeter Breda Dag 2022 

Op zaterdag 17 september organiseert Verbeter Breda een leuke, zinvolle middag waarin Het Pact van Breda Deel 2 met concrete doelstellingen wordt getekend. Want duidelijke afspraken maken is belangrijk. En ontmoeting ook. Daarom zijn er tal van activiteiten en mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Programma en locatie 

Vanaf 13:00 ben je welkom, om 13:30 tekenen we samen met Burgemeester Depla Het Pact van Breda Deel 2. 

We zijn deze dag te gast bij Ontmoetingscentrum De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC Breda.

Bekijk hier het volledige programma

Laat weten dat je komt 

Verbeter Breda Markt

Organisaties die Breda al Beter maken: Hier vind je ze samen en kun je kennis met ze maken. Ben jij ook een social enterprise of maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk en wil jij ook een plek op de markt? 

Schrijf je hier in voor de Verbeter Breda MarktOngehoord! ❤️

Niemand moet zich ongehoord voelen in Breda. Heleen en Renata luisteren naar ieder die iets kwijt wil, ze gaan graag met je in gesprek. Kom aan de bar hangen voor een (gratis) bakkie koffie bij Renata, of maak een wandelingetje met Heleen.

Deel je verhaal, mét of zonder publiek, want als je wil mogen ze meeluisteren over draadloze hoofdtelefoons. Laat Verbeter Breda weten hoe het Beter kan!

Van-het-Kastje-naar-de-Muur-Quiz

Dat heb je vast altijd al willen weten: hoe LEUK het is om vast te lopen in bureaucratie en onbegrijpelijke taal! Beleef hier wat dat met je doet!

Deze quiz is natuurlijk niet zomaar een grap, maar is onderdeel van een actieprogramma, om heel Nederland eenvoudig te maken. Inmiddels zijn er honderden mensen die 'Huh? Wat bedoelt u?' durven te zeggen.  

BurgerBuffet

Gewoon samen aan tafel met Ons Label Breda. Eten wat lekker, lokaal en met liefde gemaakt is. Gratis. En wie weet nieuwe mensen ontmoeten: wie zit er naast je?

Te gast op Verbeter Breda 

Op deze dag zijn er veel dingen te zien en te doen. Enkele bijzondere gasten: