Koop een kaartje voor een ander!

Koop een kaartje voor een ander!

Gisterenavond ging in het Chassé Theater een nieuw initiatief van start: 'Koop een kaartje voor een ander!'. Bredanaars kunnen hier een donatie doen voor mensen die niet het geld hebben voor een theaterbezoek. Zodat ook zij kunnen genieten van de magie of het plezier van het theater.Het initiatief ging feestelijk van start met een voorstelling van geluksonderzoeker Thijs Lindhout. 'Hoe de fuck vind ik geluk?' liet de aanwezigen zingen, dansen, lachen, maar ook ademloos luisteren naar zijn inspirerende verhalen over het vinden van geluk. 

Eerste kaartje

De opbrengst van de avond ging naar het nieuwe initiatief 'Koop een kaartje voor een ander'. En Marike de Nobel, wethouder van onder andere Cultuur en Armoedebeleid Gemeente Breda, kocht ter plekke het eerste kaartje voor een andere Bredanaar.

Onderzoek

Onderzoek wijst uit dat theaterbezoek een wezenlijke bijdrage levert aan het geluk van mensen. Daarom zou een theaterbezoek voor iedereen toegankelijk moeten zijn, vinden het programmateam van Verbeter Breda en Chassé-directeur Ruud van Meijel. Het Chassé Theater bedacht daarom dit initiatief. 

Wil jij ook een kaartje kopen voor een stadsgenoot die het niet zo breed heeft? Dat kan! Ga naar https://www.chasse.nl/pQxK7TK/koop-een-kaartje-voor-een-ander en doe iets moois.


Wil jij ook bijdragen aan een beter Breda voor ons allemaal? Kijk dan op www.verbeterbreda.nl wat jij kunt doen om Breda mooier te maken.